Ägghalvor med räkor och citronKlassiska ägghalvor är aldrig fel! Här förstärkta med citronrasp. Bra bufférätt! Du behöverReceptet är för 4-8 personer.
Gör så här:Skala och dela de kalla äggen i två halvor. Lyft ur gulorna med en tesked och mosa dem tillsammans med en matsked majonnäs och citronraspet. Fördela blandningen jämnt på alla ägghalvorna. Lägg en liten klick majonnäs på varje ägg och toppa med två väl avrunna räkor. Dekorera med en kvist persilja eller dill. Strö lite flingsalt över och droppa några droppar citronsaft på varje ägghalva precis före serveringen. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! BakakakaKex till ostenRiktig god ost kräver goda kex. Baka goda havrekex som garanterat passar till favoritosten! KladdkakorKladdkakorna som alla älskar!
Kladdiga chokladkakor har länge varit ett måste. Snabbt, lättbakat och gott! Billig att sno ihop av vad du har hemma och dessutom nära på omöjligt att misslyckas med. Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|