BrödsalladMed krispiga brödbitar och bönor passar brödsallad på buffén eller som tillbehör. Du behöverSallad
Dressing
Gör så här:Börja med dressingen genom att helt enkelt blanda samman alla ingredienser. Ställ åt sidan. Sätt ugnen på 175 grader. Skär brödet i tjocka, cirka 2 centimeter tjocka skivor. Dela dem sedan i stora tärningar. Pressa vitlöksklyftan och blanda med olivolja och salt. Blanda samman med brödtärningarna och lägg i en smord ugnsfast form. Sätt in i ugnen och rosta i 15-20 minuter eller tills brödet fått fin färg och är krispigt. Passa noga och rör om ibland. Ställ att svalna. Hit kan salladen förberedas. Skölj salladen och skär grovt om det behövs. Blanda samman med dressingen och vänd ner brödbitarna. Servera genast. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Glutenfria kakorGodaste kakorna utan glutenGlutenfritt är varken tråkigt eller torrt. Glutenfri nougatkaka slår de flesta i samma klass. Kyckling till helgenSmakfylld kycklingFira helgen med kyckling i ugn! Prova filéer fyllda med kryddig salsiccia. SconesFika om 15 minuterScones är ett lätt sätt att snabbt ordna nybakat. När du får oväntade gäster, som söndagsfrukost eller till mellanmål en vardag. Bröden är enkla att variera och smaksätta om du tröttnat på klassiska scones. Gör chokladscones, morotscones, ostscones eller matiga scones med fetaost! Kanske en plåt mjuka och söta vaniljscones till fikat? Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|