Räksallad med äppleEn god och snabb förrätt som passar fint tillsammans med påskmaten! Du behöverReceptet är för 4-6 personer.
Gör så här:Skär salladen och spenaten/mangolden i strimlor men spara mindre blad hela. Tärna äpplet. Blanda citronsaft med vinet och häll över äpplena. Blanda samman äpplen med avrunna räkor. Varva sallad och räkor/äpplen i portionsskålar eller glas. Strö lite grovriven eller smulad ost i mellanlagren och droppa citronsaft över. Ställ svalt om de inte ska serveras genast. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! LasagneFärskost sätter smak på lasagnen!Med färska lasagneplattor går det fort att laga en riktigt god lasagne. Variera med färskost i en krämig lasagne med svamp och bacon! MellanmålFyll på med mellanmål
Såväl bär som frukt är utmärkta som bas i mellanmål. Finfina vitaminer och naturligt socker från en god hallonsmoothie eller enkel apelsinsallad är perfekt när magen kurrar på eftermiddagen. Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|